Uren

Opleiding

Plaats

Branche

Full Stack Developer

TOSS biedt meer dan alleen payroll diensten. TOSS legt zich onder andere toe op (internationale) payroll diensten in de vorm van juridisch werkgeverschap, ondersteuning bij visumaanvragen voor expats, werkgeversadministratie en internationale recruitment consultancy.

Het Development team is op zoek naar een enthousiaste en nieuwsgierige Full Stack Developer. Zowel kandidaten met een enkel jaartje ervaring als de meer ervaren developers zijn welkom om te solliciteren.

Wat is je rol?

Het Development team volgt de Agile werkmethode en heeft nu en ook straks voldoende afwisselende projecten. Bij projecten valt te denken aan ontwikkelen van diverse Portals (front- en back-end), bouwen van bruggen tussen AFAS en diverse andere applicaties waaronder bijvoorbeeld Exact, workflow portals voor expats, interne automatisering verzoeken uitvoeren en ga zo maar door. De Developer komt in een dynamisch team te werken waarbij je stap voor stap wordt meegenomen in onze werkzaamheden, tot je volwaardig en zelfstandig deel kunt nemen aan het team. Voortdurend op de hoogte zijn wie de klant is en wat deze wilt, is voor de Developer van groot belang. Anders wordt de kans op verspilling van development capaciteit vergroot. Verspillingen identificeren en elimineren we. Dit lukt niet altijd maar we doen ons best.

Een gemiddelde werkdag begint met een stand-up. In de actuele sprint staan taken die door de product-owner uit de backlog zijn overgenomen. Bij het toewijzen van taken wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren, al stimuleren we ook taken op te pakken die buiten je comfortzone liggen zodat je kennis kan groeien. Een livegang brengt best wel de nodige spannende momenten met zich mee evenals het moment waarop je besluit dat je een versie teruggezet moet worden omdat er iets misgaat. Maar alles gaat beheerst en we dragen als team de verantwoordelijkheid.

Wat ga jij doen?

 • Algoritmes bedenken voor processen waar data uitgehaald moet worden, bestanden opgeslagen moeten kunnen worden etc;
 • Bugs fixing, maar ook de bugs die soms gewoon “ongrijpbaar” zijn. Dit kan komen door een issue in één van de libraries die wordt gebruikt, en dan is het van belang dat je op onderzoek uitgaat (root-cause-analysis). Een bug die aan jou wordt toegewezen valt weliswaar onder jouw verantwoordelijkheid om op te lossen/fixen, maar kom je er niet uit, dan “gooien we het in de groep en gaan we er samen aan zitten”;
 • Documenteren is een essentieel onderdeel van je werk. We gebruiken Confluence om vast te leggen en Jira om de taken te verdelen.

Wat vragen wij?

 • Master/Bachelor degree in Computer Science / ICT of een andere relevante soortgelijke opleiding;
 • Kennis van: PhP/Laravel 7+, Angular 8+, Javascript, HTML en CSS;
 • Werken in en met Azure oplossingen, inclusief Docker;
 • Het toepassen van code repositories, zoals Github of Bitbucket;
 • Gedrevenheid, oog voor detail en leergierigheid maken onderdeel uit van wie je bent;
 • Teamplayer die ook als in staat is autonoom te werken. Goede communicatieve en adviesvaardigheden en prettig in de omgang;
 • Vloeiend in Engels in woord en geschrift;
 • Iemand die past in onze kernwaarden:

 

 • Enthousiast: We zijn gedreven over wat wij doen en dat vind je terug in de energie en kracht waarmee wij te werk gaan. Voor onszelf en voor onze relaties.
 • Betrouwbaar: We komen niet alleen onze afspraken na, we gaan ook vertrouwelijk om met alle gevoelige informatie die wij in ons beheer hebben.
 • Betrokken: We kunnen op elkaar bouwen en staan voor elkaar klaar. Dit zorgt voor een sterke basis. Dit geldt niet alleen binnen ons team, ook met onze klanten denken wij altijd mee.
 • Flexibel: We zijn benaderbaar, denken in oplossingen en staan open voor verandering en nieuwe mogelijkheden