Payroll Consultant

40 uur

HBO

Commercieel

Amsterdam

Start:                                  Zo spoedig mogelijk

Duur:                                  1 jaarcontract en daarna mogelijkheid tot instroom

Locatie:                              Amsterdam, en op locatie bij onze klanten door heel Nederland

Fulltime/Voltijds:            40 uur per week. Het is ook bespreekbaar deze rol parttime te vervullen.

Ons bedrijf 

TOSS biedt meer dan alleen payroll diensten. TOSS legt zich onder andere toe op (internationale) payroll diensten in de vorm van juridisch werkgeverschap, ondersteuning bij visumaanvragen voor expats, werkgeversadministratie en internationale recruitment consultancy.

Wat is je rol? 

De salarisadministratie en alles wat daarbij komt kijken is het werkveld van de Payroll Consultant. De juistheid en tijdigheid van de salarisverwerking is en blijft het belangrijkste doel van een Payroll Consultant. Zonder jou krijgen de medewerkers van onze klanten niet betaald! Overzicht houden over en inzicht hebben in het werkproces binnen de salarisadministratie met z’n zichtbare maar soms ook onverwachte knel/aandachtspunten en piekmomenten is iets waar je als ervaren Payroll Consultant “je hand niet voor omdraait” en als aankomend Payroll Consultant uiteraard zal moeten leren. De wet- en regelgeving op het vlak van arbeidsrecht is sterk aan verandering onderhevig; zeker de laatste paar jaren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat klanten veel naar een Payroll Consultant komen met de vraag: “hoe zit dat ook alweer?”, variërend van CAO issues, arbeidscontracten, lease auto’s, werkkostenregeling, ziektekostenregeling en ga zo maar door. Belangrijk is hierbij dat de Payroll Consultant ook niet schroomt om hierover ongevraagd advies te geven, want nogmaals dit soort zaken veranderen snel. Het mag duidelijk zijn dat een Payroll Consultant bij TOSS, onze onderneming bij een klant vertegenwoordigt. Het behoeft geen uitleg dat we aan zo’n “visitekaartje” hoge eisen stellen.

Wat ga je doen? 

N

Elke maand, op of rond de 24ste, is de salarisadministratie van onze klanten helemaal tot in de puntjes klaar en kunnen de dag daarop de salarissen van de medewerkers van de klanten worden betaald;

N

Parate kennis op zowel loontechnisch als arbeidsrechtelijk gebied is cruciaal voor het vervullen van de vraagbaak-functie voor zowel de medewerkers bij onze klanten als onze collega’s van TOSS; je bent daar gevraagd en ongevraagd toe in staat;

N

Monitoren en op tijd updaten van wet- en regelgeving is een cruciale verantwoordelijkheid, want anders werk je met onjuiste informatie;

N

Een onzichtbaar onderdeel van de salarisadministratie voor velen maar evenzo belangrijk is ervoor te zorgen dat de aangiften loonbelasting, aangiften pensioenfonds en alle aan- en afmeldingen bij diverse instanties prompt zijn gedaan.

Wat vragen wij?

N

Bachelor diploma richting Bedrijfseconomie of een relevante combinatie van een MBO4 opleiding en werkervaring aangevuld met Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) of Vakopleiding Payroll Services (VPS);

N

Ervaring met AFAS HRM/Payroll of een ander Salarisverwerkingspakket is een pré;

N

Gedrevenheid, accuratesse en leergierigheid maken onderdeel uit van wie je bent;

N

Stressbestendig, goed kunnen omgaan met strakke deadlines, goed kunnen plannen en organiseren;

N

Goede communicatieve en adviesvaardigheden en prettig in de omgang;

N

Vloeiend in Engels in woord en geschrift;

N

Het is een pré als je in het bezit bent van een rijbewijs B; 

N

Iemand die past in onze kernwaarden:

  • Enthousiast: We zijn gedreven over wat wij doen en dat vind je terug in de energie en kracht waarmee wij te werk gaan. Voor onszelf en voor onze relaties.
  • Betrouwbaar: We komen niet alleen onze afspraken na, we gaan ook vertrouwelijk om met alle gevoelige informatie die wij in ons beheer hebben.
  • Betrokken: We kunnen op elkaar bouwen en staan voor elkaar klaar. Dit zorgt voor een sterke basis. Dit geldt niet alleen binnen ons team, ook met onze klanten denken wij altijd mee.
  • Flexibel: We zijn benaderbaar, denken in oplossingen en staan open voor verandering en nieuwe mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

TOSS laat het volledige recruitment proces door Authentiek P&O Adviesdiensten uit Den Haag uitvoeren. Daarom vragen wij jou om jouw meest recente CV en begeleidende (sollicitatie)brief te sturen naar timothy.aarbodem@authentiek.com (Timothy Aarbodem). Voor meer informatie over de rol kan je ook bellen naar Authentiek via: +31 (0)70 370 88 88.

Voor deze vacature wordt externe acquisitie niet op prijs gesteld.

Door te solliciteren ga jij akkoord met onze privacyverklaring.

> Alle vacatures