TOSS Group

Over TOSS Group

TOSS Group is de overkoepelde naam voor al onze labels. De groep verenigt ervaring binnen de wereld van payroll, internationaal zakendoen, expat dienstverlening en arbeidsbemiddeling, met als doel elk proces zo soepel en effectief mogelijk te laten verlopen.

TOSS Group biedt een compleet dienstenpakket aan op het gebied van werken en wonen. Naast het vinden van een geschikte baan, het verzorgen van payroll en het verkrijgen van de juiste vergunningen om te kunnen werken en wonen, biedt TOSS Group full-service huisvestingoplossingen. Van het vinden van een geschikte woonruimte tot de inrichting, wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze klanten en medewerkers een perfecte service krijgen.

Ons complete aanbod maakt dat wij durven zeggen dat TOSS Group daadwerkelijk The One Stop Shop is op gebied van werken en wonen in Nederland. De kennis en vakkundigheid van onze experts vormen de stabiele basis van waaruit we kwaliteit leveren op elk label. Ons unieke voordeel is dat de labels onderling gebruik maken van elkaar expertise. Ingewikkelde zaken worden integraal opgepakt waardoor onze klanten wereldwijd een snelle en correcte dienstverlening mogen verwachten.

Werken, verlonen en wonen. Wij regelen het!

We bedienen alle klanten; zowel lokaal als internationaal, met dezelfde toewijding. We streven er altijd naar ongeëvenaarde service te verlenen. Ongeacht de branche of grootte van uw bedrijf, bij TOSS Group krijgt u advies op maat. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Hoe het allemaal begon

Sterck! B.V. werd in november 2015 opgericht, met als doel: consultancy aanbieden op het gebied van ICT in de breedste zin van het woord. De naam: Sterck! is kort, krachtig en staat voor kwaliteit, kennis en Sterck in groei!

Januari 2020

Gezien de grote vraag naar een totaaloplossing voor Expats, was The One Stop Shop bedacht. Wij bieden vanaf dit moment onder de naam TOSS in Holland een breed scala aan diensten voor expats en/of hun werkgevers op het gebied van immigratie, registratie, payroll en huisvesting. 

TOSS in Holland

Juli 2020

Eerste medewerker geholpen bij het vinden van een woning.

KoWerkt

Juli 2021

Waar wij met TOSS vooral internationale klanten ondersteunen, helpen wij Nederlandse organisaties met dezelfde wensen met onze uitzend-, payroll-, en salarisadministratieoplossingen onder de naam KoWerkt.

TOSS in Holland

September 2021

De eerste woningen worden verhuurd via TOSS in Holland.

KoWerkt

Februari 2022

KoWerkt wordt opgenomen in TOSS Group

Logo TOSS Group

April 2022

 TOSS Group is Sponsor van de IamExpat Fair. 

Sterck!

November 2015

Sterck! B.V. wordt opgericht door David Marx. 

TOSS in Holland

Januari 2020

Eerste Internationale payroll-oplossing aangeboden voor een wereldwijde retailorganisatie.

Juli 2021

Sterck! B.V. wordt een ‘IND recognized sponsor’. Dit houdt in dat wij door het IND gezien worden als een betrouwbare partner, en wij vanaf dit moment kennismigranten kunnen verlonen. 

KoWerkt

Augustus 2021

De eerste medewerker aan het werk via KoWerkt!

TOSS in Holland

Augustus 2021

De 1e kennismigrant start via
TOSS in Holland!

Logo TOSS Group

Februari 2022

TOSS Group wordt opgericht. Een overkoepelende naam voor onze labels. 

TOSS Furniture

Maart 2022

Strategisch partnerschap met Home Inspirations is een feit! Wij zijn vanaf nu Full service-partner bij interieurverhuur en leveren turn-key woninginrichtingen onder de naam TOSS Furniture.

Inmiddels werken er meer dan 50 medewerkers bij TOSS Group en hier tellen wij maandelijks nieuwe medewerkers bij op!

Bij TOSS Group geloven wij in de kracht van samenwerken. Ons team zet zich voor de hele organisatie in. Wij staan naast in plaats van tegenover de ondernemer en ondersteunen waar wij maar kunnen; direct en persoonlijk.

David Marx – Managing Director

Werken bij TOSS Group

TOSS Group is volop in ontwikkeling. Door de voortdurende groei zijn wij constant op zoek naar professionals die graag hun steentje willen bijdragen in de verdere ontwikkeling van de TOSS Group. Klik op onderstaande link en lees onze openstaande vacatures.

Ben jij die professional die kan bijdragen aan een compleet aanbod aan payroll, immigratie en housing- services neem dan contact op met ons.