Werken bij TOSS Group

TOSS Group biedt voor nationale en internationale organisaties personeelsoplossingen, financiële diensten en expat services onder één dak. Samen helpen wij tientallen bedrijven moeiteloos te ondernemen. Help jij met ons mee?

Op zoek naar een baan?

Volop mogelijkheden bij TOSS

Werken bij een groeiend bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden en in een enthousiast team? TOSS Group is altijd op zoek naar professionals die willen meedraaien in TOSS Group. Wij breiden onze labels uit en kunnen jouw hulp gebruiken.

Heb je interesse? Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de openstaande vacatures binnen TOSS Group.

 

Dit vinden wij belangrijk

Persoonlijke ontwikkeling

Bij TOSS ben je nooit uitgeleerd. Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van je talent. Zo word jij iedere dag nóg beter in wat je doet!

Open bedrijfscultuur

Wij willen dat jij op je plek zit bij TOSS. Daarom hechten bij veel waarde aan een open bedrijfscultuur. Bij ons heb je veel inspraak in hoe wij te werk gaan.

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij snappen heel goed dat jij werkt om geld te verdienen. Maar hoe fijn is het als alles daaromheen ook goed is geregeld? Zo krijg je bij TOSS o.a. 25 vakantiedagen, een telefoonvergoeding, dagelijks een verse lunch, mogelijk een auto van de zaak en een eigen laptop!

Vrijheid

Eigen verantwoordelijk vinden wij belangrijk. Bij ons betekent dit dat wij veel vrijheid geven in hoe en wanneer jij je werk verricht.

Werken bij TOSS Group is een kans om voor opdrachtgevers én collega’s echt verschil te maken. 

Openstaande vacatures

Full Stack Developer

Amsterdam

Parttime/Fulltime

Trainee Payroll Consultant

Amsterdam

Fulltime

Payroll Consultant

Amsterdam

Parttime/Fulltime

Business Consultant

Amsterdam

Fulltime/parttime

Accountmanager

Amsterdam

In overleg

Staat er geen geschikte vacature voor jou tussen? Stuur ons een open sollicitatie. Wij horen graag wat je interesses en talenten zijn en nemen contact met je op als er een interessante en relevante functie voor je vrijkomt.